آذران پلاست رسا

تولید کننده، فروش، طراحی و اجرای دیوارپوش، کفپوش و سقف کاذب شرکت آذران پلاست رسا،

۵ مطلب در شهریور ۱۴۰۲ ثبت شده است

جت پمپ های جکوزی

جت پمپ جکوزی تجهیزی است که به منظور پمپاژ و گردش آب برای بهره بیشتر از آب گرم در جکوزی‌ها بکار گرفته می‌شود؛ در ادامه مشخصات فنی، کاربرد، بررسی و بهترین قیمت خرید انواع جت پمپ جکوزی ارائه گردیده است.

 

راهنمای بررسی و انتخاب جت پمپ های جکوزی

بهره گیری از خواص درمانی آب گرم همواره مورد توجه بوده و قرن هاست از آب گرم به عنوان عنصر شفا بخش جهت درمان بیماری های جسمانی و حتی مشکلات روحی استفاده می‌گردد.

در جکوزی های آب گرم برای پمپاژ آب با فشار زیاد به داخل جکوزی از جت پمپ جکوزی با سرعت بالا استفاده می گردد. در حالی که برای به گردش در آوردن آب در حالت معمول، فیلتر کردن و گرم کردن آب از پمپ جکوزی با سرعت پایین استفاده می شود. بدیهی است که در وضعیت دوم برای فیلتر کردن آب، پمپ جکوزی را بعد از صافی در مسیر عبور آب نصب می‌نمایند.

در جکوزی ها دو سیستم گردش آب وجود دارد :

  • یکی سیستم گردش آب و تصفیه که مشابه استخرها هستند (سیستم گرمایش نیز بر روی مدار تصفیه قرار می گیرد) و دیگری سیستم جت پمپ جکوزی که جهت تامین فشار مورد نیاز نازل های ماساژور جکوزی به کار می رود.
  • هدف استفاده از جکوزی ها ماساژ بدن و رفع تنش عضلانی و در نهایت آب درمانی است که این وظیفه مهم به عهده جت پمپ جکوزی می باشد.
  • در جکوزی ها به ازای هر نفر حداقل 2 عدد نازل جت (نازل ماساژور) در نظر گرفته می شود. به منظور اتصال نازل ها به یکدیگر و برقراری جریان آب یکسان در بین آنها لازم است از دو رینگ، یکی در قسمت بالایی و دیگری پایین (قسمت بالایی سکوی جکوزی و قسمت پائین سکوی جکوزی) استفاده نمود.
  • جنس رینگ جکوزی یا از نوع لوله تمام استیل است و یا از جنس لوله هایPP. همچنین لازم به ذکر است که معمولا سایز لوله توزیع آب جکوزی (رینگ جکوزی) بین 2 تا 4 اینچ در نظر گرفته می شود.

نکات کلی در رابطه با جکوزی :

  1. معمولا عمق جکوزی ها بین 120 تا 130 سانتی متر در نظر گرفته می شود، در حوضچه های جکوزی سکوی نشیمن جهت نشستن شناگر در نظر گرفته میشود که معمولا فاصله لبه این سکو تا کف حوضچه در حدود 60 سانتی متر می باشد.
  2. محل قرار گیری نازل ها به گونه ای است که برای هر شناگر 2 عدد نازل یکی در قسمت پائین سکو در قسمت پشت ساق پای شناگر و دیگری در قسمت بالای سکو و جهت ماساژ کمر شناگر جاگذاری می شود.
  3. نکته مهم دیگر محل دریچه های مکنده جت پمپ جکوزی میباشد که باید در کف حوضچه جکوزی و به صورت دو یا چند کفشور نصب گردند، قدرت مکش جت پمپ جکوزی بسیار زیاد و قوی میباشد و حتما تعداد دریچه های مکش باید بیش از یک دریچه باشد ، تا در صورت مسدود گشتن یکی از آنها به جت پمپ فشار وارد نشود.
  4. توجه داشته باشید که هیچ گاه دریچه مکش جت پمپ را در دیواره و خصوصا اسکیمر درنظر نگیرید چون ممکن است باعث بروز خطرات جانی گردد.

نکاتی در مورد نصب جت پمپ جکوزی :

  • به طور کلی پمپ های جکوزی باید تا حد ممکن نزدیک به کاسه استخر و جکوزی و زیر خط سطح آب استخر نصب گردند.
  • همچنین نصب پمپ دوم و یا رزرو در کلیه استخرهای عمومی ضروری است زیرا، پمپ رزرو این امکان را فراهم می آورد که هنگام تعمیر و یا سرویس یکی از پمپ ها، گردش آب توسط پمپ دیگر بدون وقفه ادامه یابد. همچنین با استفاده از دو پمپ کل آب سیستم را می توان در مدت کوتاه‌تری تخلیه نمود .
  • نصب موگیر یا استرینر برای جت پمپ های جکوزی ضروری است. این امر از پیچیدن رشته های مو و پارچه به دور پروانه پمپ جلوگیری می نماید.
    موگیر یا استرینر تشکیل شده از یک غربال سبدی شکل قابل برداشت و نظافت که به گونه ای نصب شده است که آب از سمت داخل آن عبور می کند .
    این صافی یا غربال می باید غیر قابل خوردگی بوده و قطر سوراخ های سبد آن از یک هشتم اینچ بیشتر نباشد. همچنین مجموع مساحت این سوراخ ها باید حدود 10 برابر مساحت مقطع لوله ورودی باشد. با چنین مساحتی افت فشار کاهش یافته و طول مدت زمان کارکرد موگیر قبل از نیاز به نظافت دوره ای افزوده می شود.
  • اگر پمپ در محلی نصب شود که لازم است صدای ناشی از ارتعاشات پمپ محدود گردد بهتر است در سراسر فونداسیون پمپ از بالشتک چوب پنبه ای و یا ارتعاش گیر صنعتی استفاده نمود.

خرید جت پمپ جکوزی

به عنوان یک قائده، در جکوزی ها برای دستیابی به حد اکثر بازده ممکن مقدار جریان آب عبوری از هر یک از نازل های ماساژ (در جکوزی ها معمولاً به ازاء هر نفر 2 نازل و برای هر نازل قدرت جت پمپ 0.5 تا 0.75 اسب در نظر گرفته می شود) پمپ های استخری مجهز به استرینر (موگیر) هستند. اما جت پمپ های جکوزی ممکن است فاقد استرینر باشند که در این صورت میبایست حتما برای آنها استرینر جداگانه تهیه و نصب گردند.
جهت انتخاب و خرید آسان جت پمپ جکوزی، در سایت مجموعه تخصصی دماتجهیز، اطلاعات فنی ده ها مدل از انواع جت پمپ جکوزی با گارانتی اصلی، جهت برخورداری شما عزیزان از حس خوب خرید بهینه و هوشمند ارائه گردیده است.

بیشتر بخوانید:پمپ سیرکولاتور

قیمت جت پمپ جکوزی

جت پمپ جکوزی به عواملی مانند میزان قدرت موتور، جنس بدنه، توان و دبی پمپ، سایز اتصالات و... بستگی دارد که شما عزیزان می توانید با توجه به نیاز و بودجه خود بهترین مدل را از میان ده ها مدل جت پمپ جکوزی در سایت تخصصی دماتجهیز، انتخاب نمایید.
لازم به ذکر است قیمت جت پمپ جکوزی ارائه شده در سایت مجموعه دماتجهیز به روز بوده و تخفیف‌های مورد نظر مصرف کنندگان در این قیمت‌ها لحاظ گردیده است؛ به‌ طوری که این قیمت‌ها نیز شامل بخش تضمین بهترین قیمت سایت دماتجهیز می‌باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهدی میرزایی

پمپ استخر

پمپ استخر چیست؟

هایپر صنعت فامکو، گسترده ترین مجموعه پمپ های استخر را به شما مشتریان عزیزان عرضه کرده و اطمینان می دهد پمپ مناسب استخر خود را خواهید داشت. از پمپ های کوچک استاندارد صنعت گرفته تا پمپ های با سرعت متغیر که همه عملکرد قدرتمند و قابل اطمینان را ارائه می دهند.

پمپ استخری در واقع از نوع پمپ های سیرکولاتور می باشد و برای گردش و تصفیه آب استخر مورد استفاده قرار می گیرد. این پمپ ها دارای هد پایین و دبی بالا نسبت به پمپ های آب خانگی در توان برابر می باشند. هد پمپ های استخری برای غلبه بر افت فشار ناشی از تجهیزاتی است که بر سر راه لوله کشی آب استخر قرار دارند؛ تجهیزاتی از قبیل فیلترهای تصفیه آب استخر (فیلتر کارتریجی، فیلتر شنی، فیلتر دیاتومه ای)، مبدل های حرارتی سیستم گرمکن آب استخر یا جکوزی و همچنین کلرزن ها. همچنین باید به این نکته توجه داشت که عبور آب از لوله ها به خودی خود باعث افت فشار آب می شود و جبران مجموع این افت فشارها بر عهده پمپ استخر می باشد.

 

در گذشته که پمپ استخری با ظاهر کنونی تولید نشده بود برای گردش و تصفیه آب استخر ها از پمپ های سانتریفیوژ خانگی با دبی بالا استفاده می کردند، به این صورت که قبل از قسمت ورودی یا مکش پمپ یک صافی یا استرینر جدا گانه نصب می شد تا هرگونه ناخالصی و مواد جامد درون آب استخر را در خود جمع کند. اما در پمپ های استخر امروزی استرینر و پمپ به صورت یکپارچه هستند و به عبارت دیگر استرینر با پمپ کوپله مستقیم می باشد، که در این نوع طراحی عملکرد پمپ با کیفیت تر و دارای استاندارد بالاتری می باشد.

 

مشخصات فنی پمپ تصفیه آب استخری

اصطلاح پمپ استخر برای توصیف کل واحد پمپ استفاده می شود که متشکل از موتور الکتریکی، پروانه و دیفیوزر (که در واقع آب استخر را حرکت می دهد.) و استرینر و محفظه ای که در آن جای می گیرد، می باشد. پمپ استخر از نیروی گریز از مرکز برای تحت فشار قرار دادن آب استخر استفاده می کند و بیشتر به فشار اتمسفر برای انتقال آب از استخر به پمپ متکی است. پمپ استخرهایی که روی سطح زمین قرار دارند، با نیروی گرانش کار می کنند و باید پایین تر از سطح آب استخر نصب شوند. پمپ این نوع استخرها می تواند آب استخر را از طریق فیلتر و لوله ها به استخر هدایت کند.

انواع پمپ استخر

اگر بخواهیم پمپ استخری را بر اساس سرعت دسته بندی کنیم، این تقسیم بندی شامل موارد زیر می باشد:

  • پمپ استخر تک سرعته
  • پمپ استخر دو سرعته
  • پمپ استخر سرعت متغیر

برای مثال پمپ تصفیه آب استخر تک سرعته می توان در توان هایی مثل 1، 1.5، 2 و 3 اسب بخار به شما عزیزان عرضه گردد.

 

پمپ استخری تک دور

این نوع از پمپ های استخری در یک دور خاص کار می کنند. به عبارت دیگر موتور الکتریکی آن ها در یک سرعت ثابت گردش می کند که در گذشته بیشتر مورد استفاده قرار می گرفتند اما امروزه استفاده از آن ها دیگر رایج نمی باشد.

پمپ استخری دو دور

نوع دیگری از پمپ استخری وجود دارد که دو سرعته است و بسته به نیاز در دو حالت، دور بالا و دور پایین کار می کند، که این امر باعث کاهش برق مصرفی پمپ می گردد. بدیهی است که این مدل نسبت به مدل تک دور توان بیشتری در تأمین هد و دبی مورد نیاز استخر دارد.

پمپ استخری دور متغیر

این نوع از پمپ های استخری دارای سرعت متغیر می باشد و در استخر های مجهز و پیشرفته تر مورد استفاده قرار می گیرد. پمپ های استخری چند سرعته دارای راندمان و طول عمر بالاتر، صدای کمتر و در عین حال گران قیمت تر از دو مدل قبلی می باشند.

 

عملکرد پمپ استخر

همه عملکرد یک استخر شنا به عملکرد پمپ بستگی دارد. سیستم نظافتی به طور کل نمی تواند بدون پمپ اصلی کار کند و آب استخر بدون پمپ اصلی فیلتر نخواهد شد. بنابراین حیاتی است از برنامه کارکرد پمپ اصلی آگاه باشیم. پمپ استخری که از مهمترین تجهیزات استخر می باشد، آب را توسط اسکیمر و مجرای تخلیه اصلی از استخر می کشد و به سمت فیلتر رانده و از طریق مجراهای بازگشتی اصلی به استخر باز می گرداند.

جنس بدنه پمپ تصفیه آب استخر

پمپ استخری باید در مقابل مواد شیمیایی موجود در آب استخر، مانند کلر مقاوم باشد. بهترین متریال جهت ساخت این پمپ ها پلاستیک فشرده می باشد که مقاوت آن در برابر خوردگی توسط مواد گندزدا و اسیدی موجود در آب استخر، از موادی مانند استیل و برنز نیز بهتر می باشد. پلاستک بکار رفته در ساخت پمپ های استخری از کیفیت بالایی برخوردار است که علاوه بر مواد شیمیایی و گندزدا در برابر سایش ناشی از وجود شن و همچنین در مقابل دمای آب استخر (حدود 27 درجه سانتی گراد) و دمای آب جکوزی (تا 41 درجه سانتی گراد) مقاوم می باشد، که این مسئله باعث طول عمر بالای پمپ های استخری گردیده است.

 

بیشتر بخوانید: پمپ شوفاژ

 

وظایف پمپ استخری

پمپ استخر، مهم ترین بخش در سیستم آب استخر می باشد که در واقع قلب این سیستم محسوب می شود که همه عملکرد یک استخر شنا به عملکرد پمپ بستگی دارد. سیستم نظافتی به طور کل نمی تواند بدون پمپ اصلی کار کند و آب استخر بدون پمپ اصلی فیلتر نخواهد شد. از مهم ترین وظایف پمپ استخری می توان به موارد زیر اشاره کرد: 

  • جلوگیری از راکد ماندن آب داخل استخر و در نتیجه لجن بستن کف و دیواره های استخر
  • گردش آب جهت گندزدایی و پاکسازی
  • جلوگیری از ورود هرگونه مواد معلق و ناخالصی به آب استخر
  • جبران افت فشار آب در سیستم تصفیه و گرمکن آب استخر

 

کاربرد پمپ های استخری

برخلاف پمپ های سیرکولاتور دیگر که در موارد گوناگونی بکار می روند، پمپ های استخری صرفا مخصوص استخر ساخته شده اند و دامنه کاربرد آن ها محدود تر می باشد. به همین علت خیلی از شرکت های پمپ سازی به سمت تولید آنها نرفته اند، این در حالیست که بعضی از شرکت های بزرگ به صورت تخصصی به تولید آن ها پرداخته اند. از جمله کاربرد های پمپ های استخر می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • سیرکوله آب استخر
  • سیرکوله آب جکوزی
  • سیرکوله حوضچه آب سرد
  • سیرکوله آب در پارکهای آبی از جمله آب رودخانه آرام، استخر مواج و حوضچه آب سرسره های پارکهای آبی

 

اجزاء پمپ تصفیه آب استخری
  • کف شور

در عمیق ترین نقطه ی استخر و جایی که شیب استخر به گونه ای طراحی شده است که آب را به آن هدایت می کند کف شور نصب می شود. کف شور در واقع آب استخر را به سمت ورودی یا مکش پمپ استخر هدایت می کند.

  • اسکیمر

که به آن برگ گیر نیز گفته می شود در لبه استخر نصب می شود و آلودگی ها و یا اجسام سبک شناور روی آب استخر را در خود جمع می کند. برگ ها، حشرات، قطرات چربی و لوسیون ها توسط اسکیمر از سطح آب استخر جمع آوری می شود و آب اضافه به سیستم تصفیه و پمپ باز می گردد.

  • سرریز

در قسمت خارجی و هم سطح لبه ی استخر اتصالی به اسم سرریز نصب می شود که به هنگام ایجاد تلاطم در سطح آب در زمان شیرجه زدن، آب خارج شده از استخر را جمع آوری و به سمت سیستم تصفیه باز می گرداند.

  • مجراهای بازگشت

آب تصفیه شده با فشاری که پمپ استخر به آن می دهد و از طریق مجرا های اصلی بازگشت آب، به استخر باز می گردد.

 

زمان استفاده از پمپ استخری

با اینکه پمپ های استخری از نوع دائم کار با عمر طولانی می باشند ولی بهتر است که در طی شبانه روز به آن ها استراحت بدهیم. این زمان استراحت باعث افزایش طول عمر پمپ استخری می شود و بهترین زمان آن می تواند در ساعات پیک مصرف برق شهری یعنی ساعت 18 الی 23 باشد. در استخر های عمومی و شلوغ که امکان خاموشی سیستم سیرکوله آب استخر وجود ندارد، توصیه می شود از چند پمپ برای سیستم گردش آب استفاده شود و سیکل کاری بین آن ها با برنامه ریزی مشخص، تقسیم شود. برای مثال هر پمپ در بازه 4 تا 5 روزه در مدار گردش آب استخر قرار گیرد و پس از آن جای خود را پمپ بعدی بدهد.

برای استخرهای خانگی و و ویلایی به طور معمول، کارکرد پمپ تا حدود 5 ساعت در روز کافی می باشد. توجه کنید که این زمان را به چندین بخش در طول روز تقسیم نمایید و با توجه به کیفیت آب استخر می توانید زمان کاری پمپ استخر را جهت تصفیه و کلرزنی افزایش دهید.

 

نحوه انتخاب پمپ استخری

پمپ های استخری در مدل ها و برند های گوناگون تولید و عرضه می شوند که هر کدام از آنها ویژگی و مشخصات فنی مختص به خود را دارند که آن ها را نسبت به مدل های دیگر متمایز می کند. برای انتخاب پمپ استخر مناسب، ابتدا باید حجم آب استخر خود را بر حسب متر مکعب محاسبه کنید. سپس با توجه به این که برای حفظ شفافیت آب نیاز است که آب استخر در حداکثر مدت 8 ساعت به طور کامل سیرکوله شده و از سیستم تصفیه و ضدعفونی عبور کند. که هر چقدر این زمان کاهش یابد به پمپ با دبی بالاتری نیاز است.

همواره پمپی که توان بیشتری در سیرکوله کردن آب استخر دارد و در عین حال برق کمتری مصرف می کند انتخاب بهتری نسبت به سایر مدل ها خواهد بود. ولی این بدان معنی نیست که همیشه پمپ با توان بالاتر بهترین انتخاب برای استخر شما می باشد.

در حال حاضر پمپ های ایرانی و خارجی رقابت خوبی بایکدیگر دارند و کیفیت بالای پمپ های داخلی باعث شده است که در مقابل رقبای خارجی نمره ی قابل قبولی از نظر کیفیت و عملکرد دریافت نمایند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهدی میرزایی

پمپ شوفاژ

پمپ به کار گرفته شده در موتورخانه ها از نوع سیرکولاتور خطی می باشد. این پمپ ها از گروه پمپ های سانتریفیوژ است. دور موتور در این نوع الکتروپمپ ها 1500 تا 3000 می باشد، و یکی از مزیت های مهم این پمپ ها این است، که کم ترین میزان انرژی را مصرف می کنند. موتورخانه ساختمان به عنوان یکی از مهم ترین بخش تاسیسات مکانیکی به شمار می رود، و اصلی ترین و مهم ترین تجهیزات ساختمانی اعم از مخازن تحت فشار آب، پمپ ها، دیگ مشعل، منابع کویلی و… را در خود نگه می دارد. موتورخانه حتماً باید در قسمتی نصب شود، که نزدیک به پرمصرف ترین قسمت ساختمان باشد، و مکانی مرتفع حدود 2 متر برای آن انتخاب شود، تا تجهیزات مختلف موتورخانه اعم از پمپ های آب و مخزن در آن به راحتی قرار بگیرند، و عبور تجهیزات، سرویس و تعمیر آن ها راحت تر انجام شود. پمپ یکی از اجزای موتورخانه است.

به منظور استفاده از خدمات نصب، تعمیر و سرویس موتورخانه با بیتا سرویس تماس بگیرید.

خرید و قیمت پمپ شوفاژ

قیمت پمپ موتورخانه از جمله پمپ شوفاژ که جهت تأمین آب داغ در سیستم های گرمایشی برندهای مختلف استفاده می شود، با توجه به قدرت موتور، میزان آبدهی پمپ، قطر دهانه ورودی و خروجی پمپ سیرکوله و... متغیر خواهد بود. 

جهت انتخاب و خرید آسان پمپ موتورخانه شوفاژ اول باید برند و ظرفیت مورد نیاز خود را تعیین کنید. هم چنین می توانید برای انتخاب راحت تر و مناسب این محصول با بیتا سرویس تماس گرفته، و پس از کسب اطلاعات مورد نیاز در مورد پمپ ها، محصول مد نظر خود را به صورت اینترنتی سفارش دهید.

برای استفاده از خدمات نصب پمپ سیرکولاتور با بیتا سرویس تماس بگیرید.

 

انواع پمپ در موتورخانه

پمپ های موتورخانه در انواع مختلفی طراحی و تولید می شوند. پمپ های موتورخانه ای که به آن ها پمپ سیرکولاتور هم گفته می شود. از لحاظ مقدار آبدهی و مقدار فشار پمپ به دسته بندی زیر تقسیم می شوند:

  • پمپ های جریانی با قدرت کم
  • پمپ های موتورخانه با قدرت زیاد  
  • پمپ های خطی و پمپ های زمینی

پمپ های سیرکولاتور خطی در خط لوله قرار می گیرند، و ورودی و خروجی پمپ ها نسبت به یک دیگر در یک راستا قرار دارد. این پمپ ها جهت چرخش و به گردش آب در درون یک مدار بسته و سیستم گرمایشی موتورخانه و شوفاژ به کار می رود. پمپ های موتورخانه ای که از نوع خطی می باشند، و در دو مدل کوپلینگ دار و بدون کوپلینگ طراحی و تولید می شوند.

پمپ های سیرکولاتور زمینی مقدار آبدهی و هد بالاتر و بیشتری را دارند. برای نصب این پمپ ها هم با توجه به این که وزن بالایی دارند، حتماً باید روی زمین یا پایه مخصوص خود قرار بگیرند. برای استفاده از خدمات راه اندازی موتورخانه با بیتا سرویس تماس بگیرید.

 

پمپ سیرکولاتور موتورخانه (قیمت و انواع پمپ سیرکولاتور)

پمپ سیرکولاتور موتورخانه جهت گردش یک سیال درون یک سیکل بسته مورد استفاده قرار می گیرند. از این پمپ ها معمولاً جهت تأمین آب داغ در سیستم های گرمایشی مرکزی و منطقه ای و گردش آب در سیستم های آب گرم خانگی مورد استفاده قرار می گیرند. این پمپ ها در دو مدل بدنه استیل و بدنه چدن طراحی و جز پمپ های سانتریفیوژ می باشند. از این پمپ ها معمولاً برای سیرکوله کردن آب استفاده می شود، و می توانند سیالات تا دمای 100 تا 130 درجه سانتی گراد را پمپاژ کنند.

انواع پمپ سیرکولاتور

از جمله مدل های محبوب این محصولات می توان به این موارد اشاره نمود:

 پمپ سیرکولاتور خطی

پمپ سیرکولاتور خطی بر روی مدار نصب می شود. این مدل از پمپ ها می توانند تک قلو، دو قلو و تک دور یا چند دور باشند. این پمپ ها در گروه پمپ های سانتریفیوژ قرار دارند، و در دو نوع و قیمت متفاوت تولید می شوند.

مکش از ته (زمینی)

در گنجایش های بالا پمپ و الکتروپمپ سنگین می شود، و دیگر مدار توانایی تحمل وزن بالا را ندارند. در این مواقع آن را بر روی شاسی روی زمین قرار می دهند، و از لرزه گیرهایی برای کاهش ارتعاشات استفاده می شود.

 

ویژگی های پمپ سیرکولاتور 

  • جنس بدنه: چدن، استیل
  • جنس پروانه: چدن، استیل، برنج
  • رده انرژی: A و B
  • نوع برق مصرفی: تک فاز و سه فاز
  • دور الکتروموترو پمپ: 1500 و 3000
  • کارکرد بسیار کم صدا
  • سایز پمپ: از 0.5 تا 6 اینچ
  • در دو نوع با واسطه (کوپلینگ دار) و اتاترم (موتور خشک و بدون واسطه)

کاربری پمپ سیرکولاتور خطی

  • پمپ شوفاژ 
  • پمپ پکیج
  • پمپ استخر
  • جهت پمپاژ سیالات شیمیایی و سیستم های شست و شوی صنعتی از الکتروپمپ با جنس بدنه و پروانه استیل استفاده می شود.
  • سیستم شست و شوی صنعتی با آب داغ
  • سیستم گرمایشی خانگی و صنعتی

 

کاربرد انواع پمپ سیرکولاتور

این محصولات دارای کاربردهای مختلفی می باشند:

  • پمپ برگشت آب گرم مصرفی: برای این که آب گرم در نزدیک ترین نقطه در دسترس افراد ساکن ساختمان باشد، باید حتماً باید از پمپ استفاده شود، تا آب گرم درون مخزن و لوله ها را به گردش درآورد.
  • پمپ گردش آب شوفاژ: پمپ گردش آب شوفاژ جهت گردش آب گرم در سیستم آب گرم خانگی و سیستم گرمایش مرکزی مورد استفاده قرار می گیرند.
  • پمپ آب گرم: از مبدل حرارتی جهت تأمین آب گرم استفاده می شود.

قبل از خرید پمپ سیرکولاتور باید به نکات مختلفی اعم از انواع، نحوه عملکرد، ساختار، برند، قیمت و... توجه داشته باشید. هر چقدر کیفیت مواد اولیه ی به کار گرفته شده در تولید این پمپ بهتر باشد، باعث می شود، تا عمر محصول طولانی تر شود. یکی دیگر از مواردی که در تعیین قیمت پمپ سیرکولاتور تأثیرگذار است، برند پمپ می باشد. برندهایی که عرضه کننده ی این محصولات می باشند، راندمان کاری بالا و گارانتی معتبر و خدمات پس از فروش، قیمت محصولات خود را تعیین می کند. هم چنین قدرت، عملکرد، جنس پمپ ها در تعیین قیمت تأثیرگذار خواهند بود.

نصب پمپ

طریقه ی نصب پمپ ها با توجه به این که از پمپ ها برای چه موردی استفاده می شود، با چه مقدار دبی و چه مقدار فشاری مورد استفاده قرار می گیرند، متفاوت خواهد بود. هنگام نصب پمپ ها به نکات زیر حتماً باید توجه کنید.

  • نحوه ی قرارگیری پمپ نسبت به خط لوله باید در مسیر جریان باشد.
  • جهت کم تر کردن پدیده کاویتاسیون در پمپ و ایجاد خوردگی پروانه باید طول مسیر لوله کشی، تعداد زانویی ها و اتصالات را کاهش داد.
  • پیش از شروع به راه اندازی پمپ سیرکولاتور حتماً باید هواگیری شود.

قیمت نصب پمپ موتورخانه با توجه به این که چه اقداماتی جهت اجرای فونداسیون و قرار دادن تاسیسات ساختمان انجام می شود، لوله کشی آب گرم و سرد، نصب مخزن، نصب مشعل الکتریکی یا گازی روی آن تعیین می شود. از دیگر عواملی که ممکن است، بر روی قیمت نصب تأثیرگذار باشد، شامل روندهای ایمنی یا عایق‌‌ بندی دیوارها و کف، عایق‌ بندی لوله‌ ها و اتصالات و... می باشد.

تعمیر و سرویس پمپ آب موتورخانه

بیشتر افرادی که در ساختمان های مسکونی زندگی می کنند، زمانی اقدام به تعمیر و سرویس پمپ آب موتورخانه می کنند، که می خواهند از سیستم گرمایشی استفاده کنند. انجام این اقدامات باعث بالا رفتن راندمان کاری و افزایش طول عمر پمپ موتورخانه خواهد شد.

از جمله مشکلات که ممکن است، برای پمپ موتورخانه اتفاق بیوفتد، شامل:

  • قطع و وصل شدن پمپ
  • وجود موانع مختلف برای ورود آب
  • چسبیدن پکینگ به قطعات درونی پمپ موتورخانه
  • خارج شد پروانه از بالانس
  • تاب برداشتن محور
  • تراز نبود کوپلینگ
  • وارد شدن فشار از لوله‌ ها به دهانه پمپ موتورخانه
  • خرابی کوپلینگ
  • گرفتگی صافی لوله کشی
  • گردش اشتباه پمپ
  • نیاز پمپ به هواگیری

تعمیر پمپ آب موتورخانه

نگهداری و تعمیر پمپ آب موتورخانه‌ ها و تأسیسات گرمایشی و سرمایشی شامل دو مورد زیر می باشد:

  • تعمیر پمپ آب موتورخانه
  • سرویس پمپ آب موتورخانه

در بیشتر موارد زمانی که مشکلاتی در پمپ آب موتورخانه به وجود می آید، می توان با سرویس‌ کردن پمپ آب آن را برطرف کرد. در صورتی باید نسبت به تعمیر و یا عوض کردن پمپ اقدام کنید، که پمپ آب به‌ طور کامل از کار بیفتد. مشکلاتی مانند خرابی برد پمپ آب، تاب برداشتن محور یا ایجاد آسیب‌ های فیزیکی با تعمیر آن بخش حل خواهد شد.

تعمیر پمپ آب سیرکولاتور به چه‌ صورت انجام ‌می‌ گیرد؟

پمپ آب سیرکولاتور نوعی پمپ های جریانی می باشند، که وظیفه ی انتقال سیال گرم‌ شده توسط دیگ فولادی یا سیال چدنی را برعهده دارند. پس در صورت تعمیر و رفع مشکلات آن می توانید به افزایش راندمان کاری پمپ کمک کنید. تعمیر پمپ آب سیروکولاتور موتورخانه که به آن تعمیر پمپ آب برگشتی گفته می شود، با عیب‌ یابی و رفع عیب این وسیله انجام خواهد شد.

سرویس پمپ آب موتورخانه

در صورتی که در فواصل زمانی مشخص به صورت منظم و مرتب نسبت به بررسی پمپ موتورخانه اقدام کنید، باعث می شود، تا بتوانید مشکلات و نواقص به وجود آمده برای پمپ را زودتر تشخیص دهید، و هزینه ی سرویس را کم تر کنید.

در صورت به وجود آمدن مشکلات زیر سرویس پمپ آب موتورخانه باید انجام شود.

  • کم شدن فشار آب پمپ موتورخانه
  • تراز نبودن کوپلینگ پمپ
  • وجود ارتعاش و سر و صدای غیرمعمولی در پمپ آب
  • قطع و وصل‌ شدن مکرر و بیش از حد پمپ آب
  • بر عکس‌ شدن جریان آب به‌ خاطر این که پروانه پمپ در جهت مناسب نمی چرخد.
  • عدم آب‌ بندی صحیح پمپ و نشت آب
  • وجود مواد زائد در صافی پمپ و بسته‌ شدن آن
  • به‌ هم‌ خوردن بالانس پروانه پمپ به‌ خاطر وجود مواد و قطعات شناور در آب

سرویس پمپ آب موتورخانه برای جلوگیری از خرابی‌ ها و آسیب‌ های شدید و جلوگیری از نیاز پمپ آب به تعمیر انجام ‌می‌ شود. در صورتی که سرویس پمپ آب به درستی و به موقع انجام نشود، پمپ آب برای افزایش بهره‌ وری و بهبود عملکرد در سیستم آبرسانی نیاز به تعمیر سریع خواهد داشت.

نکات مهم در سرویس و تعمیر پمپ آب موتورخانه

جهت نگهداری و سرویس پمپ باید به نکات مهم زیر توجه کنید.

  • پمپ آب و دیگر قطعات موتورخانه به هیچ عنوان نباید هنگام سرویس کردن بی‌ مورد دستکاری شوند.
  • هنگام سرویس و تعمیر قطعات مختلف موتورخانه بهتر است، خلاصه ای از نحوه ی کار خود تهیه کنید، تا در سرویس های بعدی با مشکلی رو به رو نشوید.
  • بهتر است، در فواصل زمانی مشخص پمپ‌ های آب و مخازن در موتورخانه‌ ها ‌را بررسی کنید، تا بتوانید از به وجود آمدن مشکلات جلوگیری کنید.
  • نگهداری و سرویس را با توجه به نکاتی که در دفترچه ی راهنمای نوشته شده است، انجام دهید.

معرفی اجزای موتورخانه

موتورخانه برای کارکرد صحیح نیاز به قسمت های مختلفی می باشد که به صورت هماهنگ با یکدیگر کار می کنند. از جمله مهم ترین قسمت های موتورخانه می توان به این موارد اشاره نمود:

دیگ (بویلر)

گرمای مورد نیاز ساختمان ها توسط دیگ ها تأمین می شود. دیگ های شوفاژخانه در دو مدل دیگ چدنی و یا دیگ فولادی طراحی و تولید می شوند. بویلرهای چدنی به صورت قطعه قطعه و قابلیت تحمل فشار پایین را دارند. قیمت دیگ چدنی نسبت به دیگ های فولادی ارزان تر می باشد.

مشعل

مشعل مولد حرارتی سیستم حرارت مرکزی می باشد. این وسیله شعله را در خود ایجاد می کند، و با دمیدن آن در داخل دیگ سبب گرم شدن آب درون بویلر تا زمان رسیدن به دمای مورد نظر می شود.

آبگرمکن

در داخل موتورخانه دو مدل آب وجود دارد، یکی آب سیاه و غیرقابل آشامیدنی و دیگری آب بهداشتی می باشد، که از طریق شیرآلات مثل شیر آب گرم در آشپزخانه، حمام و سرویس بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد. هم چنین برای این که آب مصرفی در داخل شوفاژخانه گرم شود، از دو منبع زیر استفاده خواهد شد. 

منبع کویل دار

منبع کویل دار به عنوان یکی از اجزای مهم شوفاژخانه می باشد، که از آن برای گرم کردن آب مصرفی ساختمان های مسکونی استفاده می شود. نحوه ی کار این منبع به این صورت می باشد، که حجم زیادی از آب گرم تولید شده در دیگ در داخل
آن وجود داشته، و زمانی که این آب از داخل کویل منبع عبور می کند، کویل مسی حرارت آب گرم دیگ را به آب مصرفی می دهد، تا از خروجی منبع کویل دار به سمت مصرفی ها هدایت شود. برای خرید انواع منبع موتورخانه با بیتا سرویس تماس بگیرید.

منبع دوجداره

منبع دوجداره یکی دیگر از دستگاه های گرم کننده آب مصرفی ساختمان های مسکونی می باشد. این منبع دو جداره داخلی و بیرونی دارد، که آب گرم دیگ در جداره بیرونی و آب مصرفی در جداره داخلی آن قرار می گیرند، و با منتقل شدن گرما از آب دیگ آب مصرفی گرم می شود.

مبدل صفحه ای

اگر از مبدل صفحه ای به عنوان آبگرمکن در شوفاژخانه استفاده شود، آب گرم مصرفی و آب گرم دیگ موتورخانه از دو مسیر جداگانه وارد مبدل شده، و بدون برخورد مستقیم با یک دیگر و از طریق تبادل همرفتی صفحات نازک در مبدل انتقال حرارت انجام می شود.

پمپ ها

در سیستم موتورخانه های ساختمان های مسکونی از دو نوع پمپ تأمین فشار و پمپ سیرکولاسیون استفاده می شود. در صورتی که ساختمان مد نظر شما بیشتر از 10 طبقه داشته باشد، و فشار آب شهری قادر به رساندن آب پرفشار به طبقات بالای ساختمان را نداشته باشد، از بوستر پمپ یا پمپ تأمین فشار در شوفاژخانه استفاده می شود.

از پمپ های سیرکولاسیون فقط برای چرخش آب و افزایش انتقال حرارت در سیستم شوفاژخانه استفاده می شود، و نقشی در تولید فشار ندارند. به همین خاطر پمپ های سیرکولاسیون باید همیشه روشن باشند، و در مسیر برگشت نصب می شوند.

منبع انبساط

در صورتی که آب حرارت بالایی داشته باشد، به حجم آن اضافه می شود، به همین خاطر از وسیله ای به نام منبع انبساط جهت دفع حجم افزوده شده آب گرم استفاده می شود، تا کاهش و افزایش حجم آب کنترل شود. این وسیله در دو مدل منبع انبساط باز و منبع انبساط بسته وجود دارد.

چیلر

در صورتی که بخواهیم از سیستم موتورخانه برای تولید سرمایش ساختمان استفاده کنیم، احتیاج به چیلر داریم. از این وسیله می توان برای تولید آب سرد استفاده کنید. چیلرها در دو نوع چیلر جذبی و چیلر تراکمی وجود دارند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهدی میرزایی

پمپ آب و آبرسانی

امروزه پمپ آب و آبرسانی به یکی از پرکاربردترین تجهیزات در ساختمان، صنعت و کشاورزی تبدیل شده است؛ در ادامه اطلاعات، روش برآورد ظرفیت، مدل‌ها، برند، نحوه بررسی و بهترین قیمت خرید انواع پمپ آب و آبرسانی ارائه گردیده است.

 

راهنمای بررسی و انتخاب پمپ آبرسانی

به طور کلی عمل جابجایی آب و دیگر مایعات توسط پمپ ها انجام می شود و پمپ آب وظیفه انتقال و تامین آب مورد نیاز در تاسیسات آبرسانی، اطفاء حریق، کشاورزی، صنعت، آب نماها و ... را به عهده دارد. در این راستا یک پمپ آب مناسب باید علاوه بر تامین حجم آبدهی متناسب با مقدار مصرف، دارای فشار کافی جهت رسانیدن آب به محل مصرف نیز باشد.
پمپ های آب و آبرسانی از لحاظ اندازه و سایز، دور موتور، نوع و جنس پروانه و بدنه، نوع کاربرد وعملکرد، محل نصب و ... یکی از متنوع ترین گروه های محصولات در مهندسی تاسیسات می باشند که از پمپ های کوچک خطی تا پمپ های بزرگ توربینی را شامل می شوند و هنگام انتخاب پمپ آب مورد نیاز می توانید با کارشناسان دماتجهیز تماس حاصل فرمائید.

 

پمپ آب برای آپارتمان ها

در صورت کمبود فشار آب داخل واحد خود به راحتی می توانید با مراجعه به جدول درج شده در راهنمای انتخاب محصول بخش "پمپ آب پنتاکس خانگی" بر اساس تعداد طبقات و نیز تعداد واحدهای آپارتمان خود، شخصا نسبت به انتخاب پمپ تامین فشار آب ساختمان خود اقدام فرمائید. (البته طبق توضیحات درج شده در همان بخش برای عملکرد هر پمپ تامین فشار یک منبع دیافراگمی، پرشرسوئیچ، مانومتر و اتصال برنجی دنده ای پنج راهه نیز لازم است)

 

انواع پمپ های آبرسانی

در یک نگرش کلی انواع پمپ های آب و آبرسانی را از نظر نوع عملکرد و نیز از نظر نحوه قرارگیری یا استفاده، میتوان به انواع زیر تقسیم نمود:

 

پمپ آب خطی، پمپ های زمینی، پمپ های شناور، پمپ آب جتی، پمپ های طبقاتی، پمپ های کفکش، پمپ های استیل، پمپ های لجن کش، پمپ آب دو پروانه، پمپ های سانتریفیوژ، پمپ آب بشقابی و ... از جمله انواع پمپ های آبی می باشند. بدیهی است کاربرد و استفاده از هر کدام از آنها پس از بررسی شرایط از نظر تامین فشار آب، انتقال حجم یا دبی آب مورد نیاز و حتی غلظت و اندازه ی مواد معلق احتمالی در آب و همچنین بر اساس نظر مهندس تاسیسات و کارشناس مربوطه تعیین می شود.
بوستر پمپ ها که به عنوان پمپ های تقویت کننده (از لحاظ دبی و هد) مورد استفاده قرار می گیرند، عمدتا شامل بوستر پمپ های آبرسانی و بوستر پمپ های آتش نشانی می باشند.
برای مشاهده انواع بوستر پمپ های رایج آبرسانی و آتش نشانی مورد نیاز ساختمان خود، می توانید به بخش بوستر پمپ های آبرسانی و آتشنشانی دماتجهیز مراجعه نمائید.

بیشتر بخوانید:پمپ سیرکولاتور موتورخانه

دو نکته در مورد بوستر پمپ آبرسانی و آتشنشانی

در بوستر پمپ های آبرسانی وظیفه جوکی پمپ تامین مقادیر اندک آب با هد یا فشار پمپ های اصلی است. اما امروزه اغلب به جای استفاده از جوکی پمپ با نصب سیستم دور متغیر یا اینورتر در بوستر پمپ های آبرسانی علاوه بر کاهش مصرف برق و تامین فشار آب ثابت، باعث راه اندازی آرام و جلوگیری از ضربه آب (water hammer) و شوک الکتریکی می شوند. همچنین بمنظور جلوگیری از استهلاک یک پمپ در بوستر پمپ های آبرسانی نصب Change Over در تابلو مدار فرمان باعث ایجاد امکان استارت پمپ ها با نوبت متغیر می گردد.

در هنگام انتخاب و سفارش بوستر پمپ آبرسانی و آتشنشانی مورد نیاز پروژه، علاوه بر بررسی دقیق هد و دبی مورد نیاز، تعداد پمپ ها، توان موتور الکترو پمپ ها، نوع اینورتر (دور متغیر)،Change Over  (برای پمپ های آبرسانی)، لازم است کلیه تجهیزات بوستر پمپ از قبیل نوع شیرآلات و اتصالات، قطعات و تجهیزات تابلو برق، پرشر سوئیچ، لوله ها و کلکتورها، شاسی بوستر پمپ، نوع و ظرفیت مخزن دیافراگمی و ... از طرف خریدار دقیقا تعیین و اعلام گردد.

خرید پمپ آب و آبرسانی

جهت خرید پمپ آب و آبرسانی ابتدا نوع آن را مشخص نمایید، پمپ آب و آبرسانی خانگی در انواع مختلف تولید می‌شود که تقسیم بندی آن‌ها براساس دبی (حجم آب در واحد زمان) و ارتفاع آبرسانی تعیین می‌گردد. موارد دیگری که لازم است در خرید پمپ آب و آبرسانی در نظر بگیرید عبارتند از هد پمپ و ارتفاع ساختمان، بررسی نمودار پمپ، میزان آبدهی یا دبی، مصرف انرژی، میزان صدا، کیفیت و قابلیت اطمینان و...
جهت انتخاب و خرید آسان پمپ آب و آبرسانی، ابتدا باید برند و ظرفیت مورد نیاز را تعیین کنید. در سایت مجموعه تخصصی دماتجهیز، اطلاعات فنی ده ها مدل از انواع پمپ آب و آبرسانی از برندهای معتبر با گارانتی اصلی، جهت برخورداری شما عزیزان از حس خوب خرید بهینه و هوشمند ارائه گردیده است.

 

قیمت پمپ آب و آبرسانی

درصد بالایی از انواع پمپ آب و آبرسانی مانند پنتاکس، لوارا، ابارا و... برندهای ایتالیایی هستند و ارائه کلیه لیست قیمت‌های این برندها در این صفحه امکان پذیر نمی باشد. لذا پیشنهاد می گردد در سایت، انواع پمپ آب و آبرسانی را با بهترین قیمت، برای بهترین انتخاب مورد بررسی قرار دهید.
با علم به این موضوع که قیمت پمپ آب و آبرسانی با توجه به تنوع مدل و برند های موجود در بازار متفاوت است، لازم به ذکر است که قیمت های ارائه شده در مجموعه دماتجهیز به روز بوده و تخفیف های مورد نظر مصرف کنندگان در این قیمت ها لحاظ گردیده است. به طوری‌که این قیمت ها نیز شامل بخش تضمین بهترین قیمت های سایت دماتجهیز می باشند.

خرید اقساطی پمپ آب و آبرسان

مجموعه دماتجهیز جهت سهولت خرید شما مشتریان عزیز، امکان فروش اقساطی را فراهم نموده است. شما می توانید جهت خرید اقساطی پمپ آب و آبرسان به صفحه خرید اقساطی مراجعه نمایید.

نکات کلی نصب و بهره برداری پمپ آب و آبرسانی

مکش آب از سطح پایین تر از محل نصب پمپ علاوه بر کاهش راندمان پمپ، ممکن است باعث خلاء و پدیده کاویتاسیون در پروانه پمپ گردد.
تراز بودن کامل و افقی کلیه پمپ های آب، آبرسانی، خطی، زمینی، جتی و ... در دوام عملکرد پمپ بسیار موثر است زیرا در صورت تراز نبودن پمپ، قطعات متحرک و در حال چرخش آن در طول زمان بهره برداری از حالت بالانس خارج گردیده و پمپ را دچار مشکلات جدی می نماید.
نصب صافی (استرینر strainer) در لوله مکش کلیه پمپ ها و نصب لرزه گیر در لوله ورودی و خروجی پمپ های زمینی و پمپ های آبرسانی ضروری است و همچنین در مسیر لوله آب رفت و برگشت کلیه پمپ ها نصب شیر فلکه دروازه ای همراه با مهره ماسوره (و یا فلنج در سایزهای بزرگتر) به منظور ایجاد امکان قطع جریان آب درون لوله و خارج کردن پمپ از محل خود جهت انجام تعمیرات احتمالی الزامی می باشد.
به منظور جلوگیری از بازگشت آب سیستم به سمت پمپ ها، نصب شیر یکطرفه به صورت افقی در مسیر آب خروجی از پمپ ها الزامی است.

  • کاربر گرامی:
  1. ضمن تشکر از جنابعالی جهت اطمینانی که به نظرات فنی کارشناسان فروش دماتجهیز دارید، لازم به ذکر است اصولا تعیین و انتخاب برند محصول موردنظر براساس سابقه، قدرت برند، خدمات و قیمت محصول نهایتا توسط خریدار تعیین میگردد. اما در پمپ آب و آبرسانی، اغلب کاربران و خریداران برندهای پرفروشی مانند دماتجهیز، پمپیران و... را با توجه به کیفیت، قیمت و خدمات بعد از فروش آن‌ها انتخاب و خرید می‌نمایند.
     
  2. چنانچه پس از مطالعه مطالب ارائه شده فوق، سوالات بیشتری جهت تصمیم‌گیری برای خرید انواع پمپ آب و آبرسانی مورد نیاز دارید، می‌توانید پس از تماس با مجموعه دماتجهیز و شماره‌های داخلی 107 - 108 - 121 - 122، از کارشناسان فروش بخش تجهیزات گرمایشی و موتورخانه مشاوره بگیرید و سوالات خود را مطرح نمایید.

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهدی میرزایی

پمپ سیرکولاتور

پمپ سیرکولاتور جهت به گردش در آوردن آب در سیستم های سرمایش و گرمایش به منظور تأمین بار برودتی و حرارتی ساختمان و برج‌های خنک کننده استفاده می‌شود. در ادامه اطلاعات برآورد دِبی، برندها، نحوه بررسی و قیمت خرید انواع پمپ سیرکولاتور ارائه گردیده است.

راهنمای بررسی و انتخاب انواع پمپ های سیرکولاتور

به طور کلی کلمه سیرکوله به معنی گردانیدن است و منظور از پمپ سیرکولاتور پمپ هایی است که وظیفه حرکت دادن یا گردانیدن آب سرد یا گرم سیستم های تهویه مطبوع یا حرارت مرکزی ساختمان از محل تولید تا محل های تبادل حرارت در دستگاه های سرمایش و گرمایش را بر عهده دارند. پمپ های سیرکولاتور معمولا در ساختمان های کوچک و متوسط با دور کمتر (و تا حدود 1450 دور در دقیقه) مورد استفاده قرار می گیرند.

به عبارت دیگر پس از تامین آب گرم در دیگ حرارت مرکزی ساختمان و همچنین تامین آب سرد در سیکل تبرید چیلر و سیستم سرمایش ساختمان، جریان دادن این آب گرم یا آب سرد در لوله ها (از محل موتورخانه تا محل های تبادل حرارت) مانند رادیاتورها، فن کویل ها و کویل های هواساز و... بعهده پمپ های سیرکولاتور است.
اصولا پمپ های سیرکولاتور تنها برای گردش آب سیستم سرمایش و گرمایش در مدار این تجهیزات مورد استفاده قرار می گیرند، بنابراین اصطلاحا آب روی پروانه آنها سوار بوده و نیازی به توانایی مکش آب از سطوح پایین تر (مانند پمپ های آبیاری و آبرسانی) ندارند.

بیشتر بخوانید:پمپ پنتاکس

 

پارامترهای اصلی انتخاب پمپ سیرکولاتور

 هنگام انتخاب پمپ سیرکولاتور مورد نیاز پروژه  موارد زیر را به دقت بررسی نمائید:

  1. میزان هد و دبی آب در گردش مورد نیاز سیستم
  2. پمپ خطی یا زمینی
  3. برند و مدل پمپ سیرکولاتور
  4. قدرت و دور موتور پمپ
  5. اتصال دنده ای / فلنجی
  6. قطر لوله های ورودی و خروجی از پمپ سیرکولاتور

به طور کلی در هر مقطع از سیستم گرمایش با تقسیم کیلو کالری بر عدد 2500 مقدار دبی (GPM) یا حجم آب در گردش همان مقطع از سیستم گرمایش (برای محاسبه قطر لوله ها و دبی پمپ سیرکولاتور مورد نیاز) به دست می آید.

(گرمایش) Kcal/2500 = BTU/10000 = GPM

همچنین با تقسیم کیلو کالری هر مقطع از سیستم سرمایش بر عدد 1250 دبی (GPM) یا حجم آب در گردش همان مقطع از سیستم سرمایش (برای محاسبه قطر لوله ها و دبی پمپ سیرکولاتور مورد نیاز) به دست می آید.

(سرمایش) Kcal / 1250 = BTU /5000 = GPM

یکی از مهم ترین و تعیین کننده ترین عوامل در محاسبه صحیح هد یا فشار مورد نیاز پمپ های سیرکولاتور، توجه به عامل جریان ثقلی و طبیعی آب درون لوله های عمودی سیستم گرمایش و سرمایش ساختمان است. بدین معنی که تنها وظیفه پمپ های سیرکولاتور که معمولاً در سیستم های بسته سرمایش و گرمایش مورد استفاده قرار می گیرند، جبران افت فشار اصطکاکی جریان آب در طول لوله ها، اتصالات، شیرآلات و کویل های سیستم سرمایش و گرمایش ساختمان است. بنابراین هد مورد نیاز این پمپ ها معمولاً از هد پمپ آبرسانی همان پروژه بسیار کمتر بوده و این امر باعث کاهش موثر توان و قدرت موتور الکتروپمپ سیرکولاتور مورد نیاز پروژه می گردد.
همچنین در صورت استفاده از روش طراحی لوله کشی برگشت معکوس (REVERSE) در ساختمانهای متوسط و بزرگ ، امکان دستیابی به کمترین توان و قدرت مورد نیاز پمپ سیرکولاتور و همچنین مناسبترین توزیع یکنواخت جریان آب در لوله کشی سیستم گرمایش و سرمایش ساختمان توسط پمپ های سیرکولاتور تامین می گردد.
در هنگام محاسبه هد پمپ برج خنک کننده نیز با وجود باز بودن بخشی از مسیر آب، به دلیل وجود جریان ثقلی در مسیر برگشت آب به کندانسور، باید از همان روش محاسبه هد پمپ های سیرکولاتور استفاده نمود.

 

توجه: در صورت استفاده از پمپ های سیرکولاتور با دور 2900 در ساختمان های کوچک و متوسط، صدای لرزش پمپ و جریان شدید آب درون لوله ها موجب سلب آسایش ساکنین ساختمان خواهد گردید.
در صورت عدم تامین فشار یا هد کافی آب در گردش توسط پمپ سیرکولاتور، آب سرد یا گرم سیستم سرمایش یا گرمایش قادر به عبور از لوله ها و رسیدن به محل رادیاتور، فن کویل یا دیگر دستگاه های سرمایش و گرمایش نمی باشد و در صورت کافی نبودن حجم یا دبی پمپ مربوطه، حجم آب کافی به دستگاه نخواهد رسید و دستگاه سرمایش و گرمایش مذکور با ظرفیتی کمتر از توان واقعی خود قادر به تامین سرمایش و گرمایش خواهد بود. بنابراین در هنگام انتخاب پمپ سیرکولاتور مورد نیاز می توانید با کارشناسان فروش شرکت دماتجهیز تماس حاصل فرمائید.
همچنین در صورت محاسبه بیش از اندازه هد یا دبی پمپ سیرکولاتور امکان سرریز آب از منبع انبساط باز سیستم گرمایش یا سرمایش در بام ساختمان وجود دارد.
با توجه به اینکه بسیاری از ساختمان های کشور دارای متراژ کلی زیر بنای کمتر از 2000 مترمربع می باشند و تعیین نوع یا مدل پمپ گردش آب سیستم گرمایش آن ساختمان ها نیاز به محاسبه پیچیده ای ندارد، به عنوان راهنمای کلی بر مبنای مدل پمپ های نسبتا پرطرفدار شرکت سمنان، پمپ سیرکولاتور سیستم گرمایش برای ساختمان های تا 7 طبقه را در بخش راهنمای انتخاب محصول پمپ های خطی سیرکولاتور سمنان ارائه می نمائیم.

محل نصب پمپ سیرکولاتور

پمپ های سیرکولاتور معمولا در مسیر برگشت آب مدار سیستم های سرمایش یا گرمایش نصب می گردند. به عبارت دیگر در سیستم های گرمایش قبل از دیگ حرارت مرکزی و در سیستم های سرمایش قبل از چیلر قرار می گیرند، به طوریکه خروجی آب پمپ های سیرکولاتور در سیستم های گرمایش وارد دیگ شده، سپس در رادیاتور ها و فن کویل ها توزیع می گردد و در سیستم های سرمایش خروجی آب پمپ سیرکولاتور به اواپراتور چیلر و سپس به فن کویل و کویل هواساز وارد می شود.
به منظور برگشت آبگرم مصرفی استفاده نشده در لوله کشی آبگرم ساختمان، نصب پمپ برگشت آبگرم قبل از منبع کویلی یا دو جداره روی لوله برگشت آبگرم ضروری است.
معمولا پمپ برگشت آبگرم مصرفی به منبع دوجداره یا حتی منبع کویلی موتورخانه ساختمان از نوع پمپ خطی سایز 1 اینچ یا 1/4 1 اینچ گراندفوس (GRUNDFOS)، داب (DAB) و یا برند ویلو (WILO) در نظر گرفته می شود.

 

خرید پمپ سیرکولاتور

پمپ های سیرکولاتور آب سیستم های سرمایش و گرمایش، در ساختمان های کوچک و متوسط معمولاً دارای انواع خطی و زمینی و دور 1450 بوده و نسبت به پمپ های مشابه آبرسانی دارای توان الکتریکی کمتری می باشند. پمپ های خطی روی لوله همراه با اتصال دنده ای یا فلنجی و پمپ های زمینی نیز روی شاسی مناسب و تراز شده و روی بولت های دارای لرزه گیر لاستیکی نصب می شوند.

جهت انتخاب و خرید آسان پمپ سیرکولاتور، ابتدا باید برند و ظرفیت مورد نیاز را تعیین کنید. در سایت مجموعه تخصصی دماتجهیز، اطلاعات فنی ده ها مدل از انواع پمپ های سیرکولاتور، از برندهای معتبر با گارانتی اصلی، جهت برخورداری شما عزیزان از حس خوب خرید بهینه و هوشمند ارائه گردیده است.

بیشتر بخوانید:پمپ آبرسانی

قیمت پمپ سیرکولاتور

شما می توانید در سایت، انواع پمپ سیرکولاتور را با بهترین قیمت، برای بهترین انتخاب مورد بررسی قرار دهید. قیمت پمپ های سیرکولاتور با توجه به تنوع مدل و برند های موجود در بازار متفاوت است، لازم به ذکر است که قیمت های ارائه شده در مجموعه دماتجهیز به روز بوده و تخفیف های مورد نظر مصرف کنندگان در این قیمت ها لحاظ گردیده است. به طوریکه این قیمت ها نیز شامل بخش تضمین بهترین قیمت های سایت دماتجهیز می باشند.

خرید اقساطی پمپ سیرکولاتور

مجموعه دماتجهیز جهت سهولت در خرید شما مشتریان عزیز، امکان فروش اقساطی را فراهم نموده است. شما می توانید جهت خرید اقساطی پمپ سیرکولاتور به صفحه خرید اقساطی مراجعه نمایید.

توصیه های اجرایی نصب پمپ سیرکولاتور

طبق استانداردهای توصیه شده مهندسی تاسیسات، در ساختمان هایی که دارای 8 واحد یا بیشتر باشند، در نظر گرفتن پمپ سیرکولاتور "رزرو" با همان قدرت، هد و دبی پمپ اصلی الزامی است.
بهتر است با تفکیک عملکرد پمپ سیرکولاتور آبگرم سیستم گرمایش (یا سرمایش) ساختمان با مسیر گردش آبگرم تغذیه دیگ در منبع کویلی، برای هریک از دو مسیر جهت بهره برداری بهتر در فصول مختلف سال پمپ سیرکولاتور جداگانه ای نصب گردد.
به طور کلی فرمان off- on عملکرد پمپ های سیرکولاتور توسط ترموستات جداری نصب شده روی لوله آب برگشت سیستم گرمایش (یا سرمایش) انجام می پذیرد.
تنظیم دمای ترموستات جداری نصب شده روی خط لوله مکش پمپ سیرکولاتور، معمولا باید حدود 5 درجه سانتیگراد کمتر از دمای تعیین شده ترموستات مستغرق دیگ آبگرم موتورخانه ساختمان باشد.
نصب صافی (strainer) در لوله مکش کلیه پمپ ها و نصب لرزه گیر در لوله ورودی و خروجی پمپ های سیرکولاتور زمینی ضروری است.

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهدی میرزایی