همه چیز در مورد دیوارپوش و سقف کاذب های پی وی سی

در دهه های گذشته دیوار پوش ها در صنعت ساختمان سازی نقش مهمی نداشته اند ولی به لطف و مدد پیشرفت های اخیر صنعت پتروشیمی و بالا رفتن کیفیت و ارزان تر شدن دیوار پوش های پی وی سی این محصول مهم ساختمانی جایگاه مناسبی در معماری های داخلی ساختمان ها، ادارات و حتی منازل پیدا کرده است تا جایی که شرکت ها و تولید کنندگان دیوار پوش pvc هر ساله با ارائه طرح ها و پایین آمدن قیمت تولید پنجره تازه در صنعت معماری و ساختمان سازی گشوده است، این نوع دیوارپوش علاوه بر مزیت زیبایی و مدرن سازی فضای داخلی، تاثیر زیادی بر کاهش وزن ساختمان و همچنین افزایش استحکام آن ها دارند.

این دیوارپوش به دلیل عمر بالا، بسیاری از هزینه های اضافه از قبیل ترمیم و بازسازی و رنگ آمیزی ساختمان را کاهش می دهند. از سوی دیگر به دلیل جلوگیری از هدر رفتن حرارت و برودت ساختمان، به عنوان یک عایق مقاوم ساختمانی عمل می کنند.

از دیگر مزیت های دیوارپوش های پی وی سی می توان به قابل شستشو بودن آن اشاره کرد و یکی از معایب آن تو خالی بودن آن است که ممکن است در اثر برخورد اشیا به آن سوراخ شود.

پلی وینیل کلراید با نام اختصاری  پی وی سی (pvc)، نوعی پلیمر ترموپلاستیک است که کاربرد زیادی در فناوری های نوین ساختمانی دارد. این ماده جایگزین مناسبی برای مصالح ساختمانی قدیمی می باشد که در سال های اخیر به دلیل اجرای سیستم سبک سازی، جلوگیری از اتلاف انرژی و اهمیت زیبایی در دکوراسیون داخلی ساختمان به شدت مورد توجه قرار گرفته است.دیوارپوش در گروه پوشش های دیواری داخلی خارجی قرار می گیرد.

مزایای استفاده از دیوارپوش PVC

در ادامه می خواهیم شما را با مزایای به کار بردن دیوارپوش پی وی سی آشنا کنیم:

  • محافظت از دیوار در برابر رطوبت
  • عایق در برابر گرما، سرما و صدا
  • مقاومت بالا در برابر ضربه و فشار
  • شستشوی آسان
  • نصب سریع و آسان
  • غیر قابل نفوذ در برابر حشرات
  • زیباسازی دیوار و محیط
  • سبک بوده و مرغوب ترین مصالح مورد استفاده در ساختمان محسوب می شود.

علاوه بر موارد نام برده شده بالا که جزو مزایای به کار بردن این نوع دیوارپوش می باشد، باید بگوییم هزینه نصب دیوارپوش های پی وی سی نیز مرغوب به صرفه نیز می باشد.

معایب استفاده از دیوار پوش پی وی سی (PVC)

دیوارپوش های پی وی سی به هنگام آتش سوزی از خود موادی منتشر می کنند که موجب افزایش حساسیت های تنفسی می شود. ترکیبات استفاده شده در دیوار پوش های پی وی سی دوستدار محیط زیست نبوده و ممکن است به طبیعت آسیب برساند. دیوار پوش های پی وی  سی در رابر نور مستقیم خورشید و اشعه خورشید حساس بوده و قرار گرفتن طولانی مدت در برابر اشعه فرابنفش تغییراتی را در ظاهر به ویژه در رنگ آن ایجاد می کند.

نصب دیوارپوش پی وی سی

روش نصب دیوار پوش PVC برای هر یک از دیوارهای گچی و همینطور دیوارهایی که دارای زیر سازی فلزی هستند، متفاوت می باشد. پس برای آشنایی با نصب دیوارپوش PVC با ما همراه باشید:

نصب بر روی دیوار گچی

پانل ها در اندازه مورد نظر برش خورده و بوسیله کلیپس به فاصله های 45 تا 50 سانتی متری بر روی دیوار گچی نصب می گردد.

نصب بر روی دیوار با زیرسازی فلزی

پانل ها بر روی زیرسازی فلزی پیچ می شوند. سازه فلزی را به دیوار وصل کرده و سپس تراز می شود. یک لایه عایق در فاصله آزاد میان پانل ها و دیوار اصلی قرار دارد. قرار دادن این لایه عایق موجب صرفه جویی در مصرف انرژی می شود.

از مزایای داشتن فاصله بین دیوار و پانل ها علاوه بر رفع شاقولی احتمالی دیواراصلی، امکان عبور تاسیسات مانند برق و تاسیسات مکانیکی بدون تخریب بر روی دیوار اصلی را امکان پذیر می باشد.

هزینه نصب دیوارپوش پی وی سی

قیمت ثابت و قطعی ای برای هزینه نصب دیوارپوش های PVC وجود ندارد. چون قیمت نصب به عوامل مختلفی بستگی دارد. در بیانی واضح تر باید بگوییم متر مربع دیوارهای مورد نظر، نوع و مرغوبیت متریال انتخاب شده برای دیوارپوش، طرح و مدل مد نظر، نوع نصب دیوارپوش PVC و زیرسازی هایی که برای آن انجام می شود، در هزینه نصب دیوار پوش تاثیر گذار می باشد.

تولید انواع دیوار پوش های PVC در شرکت آذران

لیست پانل های پی وی سی شرکت آذران فضانما به شرح ذیل می باشد که شما عزیزان می توانید با مطالعه و با توجه به نوع نیاز خود، هر یک را انتخاب و از این شرکت خریداری کنید:

  • پانل پی وی سی دو جداره
  • پانل پی وی سی سه جداره
  • پانل پی وی سی وال برد
  • پانل هات استمپ
  • پانل های PVC اکس پن EXPAN

سقف کاذب آذران پلاستیک

سقف کاذب به سقفی گفته میشود که در سطحی پایین تر از سطح سقف اصلی قرار میگیرد و از داخل بنا قابل مشاهده است و با نام تایل سقفی نیز شناخته می شود. امروزه با پیشرفت صنایع و پتروشیمی، استفاده از مصالح ساختمانی جدید از قبیل سقف کاذب pvc، سقف های کاذب کناف، سقف های کاذب آی گلس، دیوارپوش ها، کف پوش ها و … مورد توجه ویژه مهندسان و سازندگان قرار گرفته است.

از سقف های کاذب برای پوشاندن تاسیسات زیر سقف اصلی سازه، اکوستیک نمودن فضا، جلوگیری از رطوبت و اتلاف دما، ایجاد بستر نورپردازی مدرن که متناسب با فضا باشد و همینطور ایجاد حجم دکوراتیو استفاده می شود.

 

انواع سقف کاذب برای سرویس های بهداشتی، آشپزخانه ها، مغازه ها و سایر مکان ها مورد استفاده قرار گرفته و اجرای سقف کاذب بسیار ساده و سریع انجام می شود. در رابطه با قیمت سقف کاذب یا تایل سقفی و قیمت اجرای سقف کاذب با توجه به متر مربع اجرایی و نوع سقف متفاوت خواهد بود.

جنس سقف کاذب می تواند از گچ، چوب، مواد معدنی، پی وی سی، آلومینیوم، …. باشد. در گذشته مرسوم ترین روش برای این کار استفاده از گچ و رابیتس بوده که بعلت وزن بالای وارده به سقف اصلی و یا به علت ایجاد آورهای خطرناک در مناطق زلزله خیز، رفته رفته استفاده از آن در کشور های پیشرفته و همینطور در کشورهای توسعه یافته نیز در حال منسوخ شدن است.

سقف کاذب پی وی سی آذران فضانما باتوجه به کاربرد های آن در انواع متنوعی ارائه می شود. شما برای خرید سقف کاذب PVC باید به قیمت، مزایا و معایب، طراحی، تولید و نصب توجه نمایید.